4th OPEN JUDO Tournament Panagyurishte 2019

High quality tournament with excellent organization.

Location: Country Bulgaria, city Panagyurishte, str. "Krastao Geshanov", complex "Аrena Аrsenal".

Date: 22 and 23 J
une 2019 year.

Countries confirmed their participation: Russia, Serbia, Germany, Greece, Macedonia, Turkey, Bosnia, Montenegro, Georgia, Albania.

More countries and participants are welcome!

Please confirm your participation by sending request to: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Regulation of the competition:

 

 

 

 

 

 

image-article-judo

ДЖУДО - японско бойно изкуство и олимпийски спорт, е перфектният избор за всички, които искат да се усъвършенстват не само физически, но и психически и да се запознаят с философията на един древеннарод. Макар че е бойно изкуство, джудо придава огромно значение на два основни принципа: “Максимален ефект с минимални усилия” и “Взаимно благоденствие и добруване за всички”.

ДЖУДО помага за собствената защита, но най-важното е, че ни учи на сътрудничество, здрав разум и активна позиция в живота. Джудо учи занимаващите се да се чувстват удобно в телата и да уважават хората и местата, където живеят, работят и тренират. Джудо помага да станете гъвкави, физически издръжливи, самоуверени, концентрирани и дисциплинирани.

View below the offline joomla! page.

Here are all module positions of template.

With the module styles you can see in this page you can set the way a module is displayed.

To set the style of a module, login to the administrator's control panel, go to the Module Manager, locate and edit the Module Suffix data field and click the Save button. Alternatively, you can read our tutorials where you can find simple step by step examples.

Връзка с нас 

Email:
Заглавие:
Съобщение:
Колко е 3+2

Нашата мисия 

При нас тренират всякакви хора с различни професии и характери, възрастни и деца. За всеки джудото е различно - бойно изкуство, спорт, начин за самодисциплина и усъвършенстване, социални контакти или просто начин да поддържа формата си. Но каквато и да е причината да тренират в нашия клуб всички се сблъскват с копие на целия социален живот, където могат да се учат да бъдат добри хора, да научат повече за себе си и за другите. Стават по-силни, трудолюбиви и деликатни хора.

- Утре отново сме на татамито и ще тренираме за нашето здраве и пълноценен живот.

ДЖУДО-ТОПАЛОВ

Спортен Kлуб Топалов
Джудо и Самбо.

София, България
бул. Арсеналски №4
Т: (+359) 895 700 522
Плувен комплекс СПАРТАК
kosta_topalov1986@abv.bg
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef11045 #140114113634